Kaartverkoop

Drieluik voorstelling Fort aan de Klop LET OP: UITGESTELD!


Let op: deze Drieluik voorstelling wordt uitgesteld! Door een ongelukkige val enkele dagen geleden is één van de sleuteldansers zodanig geblesseerd geraakt dat de voorstelling niet uitgevoerd kan worden. Omdat het zo kort dag is, hebben wij tot onze grote spijt moeten besluiten de voorstelling  uit te stellen, om hem later dit jaar in vol ornaat aan u te kunnen presenteren. Zoals het er nu naar uitziet gaan we de voorstelling een jaar uitstellen, naar september 2019. Wij houden u op de hoogte via deze website en social media en hopen u volgend najaar welkom te kunnen heten!

Als u al kaartjes gereserveerd heeft, dan krijgt u persoonlijk bericht van ons. Als u al kaartjes betaald heeft, dan wordt het bedrag per ommegaande op uw rekening teruggestort.


Kom op zondag 23 september 2018 kijken naar de Drieluik voorstelling van Rúm op Fort aan de Klop te Utrecht. Drie bijzondere dansproducties die het afgelopen seizoen gemaakt zijn spelen nu op 1 locatie, speciaal voor u!

Locatie: Fort aan de Klop – 1e polderweg 4, 3563 MC Utrecht

Kaartjes à € 15,-

Speeltijden om 15.00u en 17.00u

Duur: ongeveer 65 min.

Een kaartje kopen is mogelijk door een mailtje te sturen naar info@danstheaterrum.nl

Vermeld bij het reserveren om hoeveel kaartjes en om welke voorstelling het gaat, 15.00u of 17.00u. Een kaartje kost € 15,- en wordt bij voorkeur vooraf betaald door middel van internetbankieren. Na het ontvangen van de reserveringsmail ontvangt u hierover alle informatie.

Alvast bedankt en tot ziens tijdens de voorstelling!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s