TSJECHOG de nieuwste Rúm productie in samenwerking met het Utrechts Blazers Ensmble

poster-tsjechog

Danstheater Rúm en het Utrechts Blazers Ensemble nodigen u uit voor de interdisciplinaire voorstelling Tsjechog. 6 Dansers en 15 musici nemen jou mee in een grensverleggende voorstelling. Je wordt uitgedaagd door de abstracte en prikkelende muziek. De dansers nemen je mee met hun energie. Verzet of overgave? De ruimte kantelt.

Waar maak jij je boos over? Waar ligt jouw kantelpunt? Tsjechog is een dynamisch samenspel van mens, muziek en ruimtelijk ontwerp dat je uitdaagt jouw eigen grenzen te onderzoeken.

Maar wat is eigenlijk een Tsjechog?  Een Tsjechog is geïnspireerd op de Tsjechische egel, een verdedigingsobstakel o.a. ingezet in WOII.  Een onvriendelijke, stekelig obstakel. Maar als je verder kijkt, zie je een object met een open structuur, die zich laat bekijken, waar je door heen kan zonder beschadigd te raken. Tegelijkertijd roept hij een grens op die niet gepasseerd mag worden. Een ogenschijnlijk onverzettelijk baken, maar wanneer je zijn lichaam accepteert, kun je hem mee laten lopen door hem te kantelen.  Hij bewaakt zijn eigen ruimte  en zijn opbouw zorgt ervoor dat hij alle kanten op kan.

De productie staat onder artistieke leiding van choreografe Lenna Schouten, ruimtelijk ontwerper Anne-Marije van Duin en de muzikale leiding is in handen van Joost Geevers. De voorstelling wordt uitgevoerd door de dansers van Danstheater Rúm en de musici van het Utrechts Blazers Ensemble.

Kom kijken op 13, 14 en 15 januari 2017 om 20.00 uur in de Geertekerk in Utrecht en/of op
21 januari 2017 om 20.00 uur in de Diependaalsekerk in Hilversum. Kaarten zijn te reserveren via tsjechog@gmail.com, of aan de deur voor € 15,-. Aan de deur kan alleen met cash geld betaald worden (en het liefst gepast).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s