Drieluik voorstelling Fort aan de Klop LET OP: UITGESTELD!


Let op: deze Drieluik voorstelling wordt uitgesteld! Door een ongelukkige val enkele dagen geleden is één van de sleuteldansers zodanig geblesseerd geraakt dat de voorstelling niet uitgevoerd kan worden. Omdat het zo kort dag is, hebben wij tot onze grote spijt moeten besluiten de voorstelling  uit te stellen, om hem later dit jaar in vol ornaat aan u te kunnen presenteren. Zoals het er nu naar uitziet gaan we de voorstelling een jaar uitstellen, naar september 2019. Wij houden u op de hoogte via deze website en social media en hopen u volgend najaar welkom te kunnen heten!


Op zondag 23 september 2018 toont Danstheater Rúm een divers palet van dansperformances. Alle stukken van het afgelopen seizoen in 1 voorstelling in onze thuisbasis Utrecht!

Door middel van een routing langs de schitterende binnen- en buitenlocaties van Fort aan de Klop komen afwisselend Round and Round, Unless we meet en Ademtocht voorbij.

Vooraf en naderhand is het natuurlijk mogelijk om van een drankje te genieten bij het Fort aan de Klop (Bij mooi weer is er zelfs een buitenbarbecue mogelijk! – zie voor meer informatie http://www.fortaandeklop.com/).

Lees hieronder meer over de drie stukken op Voorstellingen en de praktische informatie op Kaartverkoop.

Tot ziens op de voorstelling!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s